(Advertentie)
  • Pagina 1 van 4
 |     Dit zoekresultaat toevoegen aan Yurls.net
  • Sinterklaas
  • Sinterklaaspagina met verwijzingen naar leermateriaal bij alle vakken en opdrachten voor leerlingen in de midden- en bopvenbouw.
  • 12 Sinterklaas Spelletjes
  • 12 'tussendoortjes', 'energizers', 5 minuten activiteiten!, Sinterklaasspelletjes voor op het SMART Board, klassikaal of coöperatief te gebruiken. Kiezen d.m.v. dobbelstenen! Middenbouw en bovenbouw groepen!
  • Rubriek(en):
  • Het Sinterklaasfeest (BB)
  • Notebookles met informatie over het Sinterklaasfeest. Diverse activiteiten m.b.t. het leven van Sint Nicolaas en de gebruiken rondom het feest. In de bijlage van de les zit een handleiding.
  • Rubriek(en):
  • 6 Sinterklaasspelletjes (OB)
  • Notebook met een zestal Sinterklaasspelletjes voor op het SMARTBoard. Kiezen d.m.v. de dobbelsteen! Zet je Notebook in full screen! Met speciale dank aan de makers van de flash van de makers van de Sinterklaasjournaal site!!
  • TipTile Sinterklaas
  • De TipTile Sinterklaas bestaat uit 48 tekeningen. Elke tekening komt tweemaal voor. Op elke tekening staat een 'Sinterklaaswoord' of kan er geluisterd worden naar de uitspraak van het woord in een zin.
  • Rubriek(en): Sint - Digibord
  • Pagina 1 van 4